Σχετικά με εμάς

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας…

«Οι ωκεανοί δεν είναι τα εμπόδια, αλλά οι δρόμοι..» Thor Heyerdahl (Σύγχρονος Νορβηγός θαλασσοπόρος και πειραματικός αρχαιολόγος, 1914-2002)


Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία μας 500 με 550 χρόνια πριν…
Οι τολμηροί εξερευνητές της εποχής αναζήτησαν τι υπάρχει πέρα από τις μεγάλες θάλασσες. Ανακάλυψαν έναν άγνωστο καινούργιο κόσμο… Διαφορετικό αλλά με κοινές αξίες όπως, ο πολιτισμός των γεύσεων, η πίστη, η καχυποψία και η ελπίδα για συμφιλίωση, αποδοχή και εμπιστοσύνη.
Η ανακάλυψη νέων δρόμων μέσω των απέραντων ωκεανών, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές πορείες από ξηράς, αποκάλυψαν τις πραγματικές διαστάσεις του πλανήτη μας. Ένας πραγματικός θρίαμβος του ανθρώπινου πνεύματος. Δυστυχώς όμως η αφθονία των φυσικών πόρων του νέου κόσμου, δεν αντιμετωπίστηκε σαν ευλογία… Συχνά η απληστία επικράτησε. Οι περισσότεροι αυτόχθονες πολιτισμοί κινδύνεψαν να εκλείψουν… “Ο αγώνας όμως για επιβίωση, είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής. Για να επιβιώσει ένα είδος πρέπει να εξελιχθεί για να μην χαθεί”. (Κάρολος Δαρβίνος)
Έτσι λοιπόν από «φυσική επιλογή» δημιουργήθηκε ένας καινούργιος «Μιγαδικός Πολιτισμός» με κυριότερη έκφρασή του την ΜΙΓΑΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑ (MIGADA COCINA).Τα χρώματα και αρώματά της, οι γεύσεις που εκφράζουν την δημιουργική σύνθεση των διαφορετικών πολιτισμών, επιστρέφουν στην γηραιά μας ήπειρο αναζητώντας από εμάς εξερεύνηση και αποδοχή. Αυτό λοιπόν είναι το δικό μας ταξίδι γευσιγνωσίας και αναζήτησης της όμορφης Μιγάδας, ακολουθώντας το ημερολόγιο του κυβερνήτη μας στα βήματα των τολμηρών εξερευνητών.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Πραξιτέλους 6, 10561, Αθήνα